Elemek megjelenítése címkék szerint: J

szombat, 21 október 2017 08:53

John Bevere: Isten egyedül jó

A félre értések elkerülése érdekében szeretnénk leszögezni, hogy ez a hanganyag nem John Bevere „Isten, az egyedüli Jó” címen megjelent könyve, hanem egy prédikációja, amelyben ajánlja ezt a könyvet és összefoglalást ad arról, hogy a megtévesztés miként vált jellemzővé a mai egyházra, az által, hogy ma tömegek kerültek bele egy olyan modern teológiai irányzat fogságába, amely a bibliai istenkeresés helyett egy újkori receptet kínál. Mindenkinek ajánljuk meghallgatásra ezt a hanganyagot, valamint a könyvet elolvasásra.

http://www.patmosrecords.hu/isten-az-egyeduli-jo

szombat, 21 február 2004 00:00

Jesse Duplantis: Mennyei találkozások

A Menny igenis egy létező szellemi valóság, erről hallhatunk csodálatos beszámolót egy olyan embertől, akit elragadtatásban elvitt oda az Úr Jézus. Úgy gondoljuk, hogy ez az előadás hiteles, és olyan fontos tudnivalókat tartalmaz, ami miatt mindenképpen érdemes meghallgatni, illetve megnézni a linkajánlóban található oldalon. Természetesen minden, amit ebben a prédikációban hallhatunk, bizonyos értelemben szubjektív, hiszen Jesse Duplantis, elsősorban saját megtapasztalásait mondja el, ugyanakkor az elmondott történetekből mégis bátorítás, vigasztalás és reménység fakad mindazoknak, akik ugyan Istent keresik, de talán elcsüggedtek a hétköznapok gondjai miatt. Nagyon megerősíthet bennünket az a reménység, hogy már csak egy kevés idő, és nemsokára örökké együtt leszünk Jézus Krisztussal, akinek a jelenléte a legnagyobb érték az egész világmindenségben.

péntek, 15 február 2013 00:00

Jerry Savelle: Megérteni az isteni kedveltséget

„Van valami, ami mindennél jobban megáldott engem a 40 éves szolgálatom alatt, és ez, a kijelentés az Isten kedveltségében való járásról. Megértettem, hogy ha következetesen kijelentem Isten kedveltségét az életem fölött, különleges dolgok történnek. Nem véletlenül meglepő esetekről beszélek. Úgy értem, hogy különleges dolgok történnek szinte minden nap. Én láttam Isten kedveltségét amint megnyitott ajtót számomra, amit senki nem tudott bezárni. Részem volt kedvező elbánásban, amelyek voltak egyszerűek és bámulatosak és tanúskodhatom arról, hogy Isten kedveltsége megváltoztat szabályokat és álláspontokat, ha szükséges hogy eljussak oda, ahol Isten akarja, hogy legyek. Láttam az Isten kedveltségének a működését az életemben olyan hatalmasan, hogy biztosíthatlak, át fog vinni téged a legszorosabb helyzetben, a téged elborító körülményeken.”