Elemek megjelenítése címkék szerint: R

Rick JoynerNem szabad félnünk egyetlen egy embertől sem, különben megalkuszunk a bűnnel, és ez a szolgálatunkon is látszani fog. Az életünket Isten előtt kell élnünk, mint ahogyan ezt Illés próféta is tette. Többek között ezekről is hallhatunk ebben a részben.

Rick JoynerHetedik rész: Szellemi ajándékok és kinyilatkoztatási szintek Ebben a részben Rick Joyner személyes tapasztalatait is elmondja arról, hogy az ő életében miként működtek az úgynevezett magasabb szintű kinyilatkoztatások. Joyner arra bátorít mindannyiunkat, hogy bátran használjuk szellemi ajándékainkat és az Úrtól kapott különféle kinyilatkoztatásokat.

Rick JoynerHatodik rész: A személyes prófécia megértése Meg kell értenünk mindazt, amit Isten személyesen szeretne közölni velünk, különben nem lehetünk sikeresek Isten mércéje szerint. Többek közt erről is hallhatunk ebben a részben.

Rick JoynerÖtödik rész: A prófétai és papi szolgálatA prófétai és papi szolgálat annyira összetartoznak, hogy mint minden más szolgálat, így a prófétai szolgálat is valójában a papi szolgálatból jön elő. Na de mi is ez a papi szolgálat és miért is szükséges? Ezekről hallhatunk ebben a részben.

Rick JoynerNegyedik rész: Az elküldés Ebben a részben folytatódik az előző részben elkezdett tanítás.

Rick JoynerHarmadik rész: Akadályok az előrehaladásban Ebben a részben Rick Joyner 10 olyan területről beszél, amiken keresztül olyan behatások érhetnek minket, amelyek eltorzíthatják az Úrtól kapott látásainkat, s ezáltal a szolgálatunkat is. Ebben a részben hallhatjuk az elküldésről szóló tanítást is, melyben Joyner arra ad választ, hogy mi a különbség az Istentől kapott elhívás és a szolgálatra való elküldés között, valamint, honnan tudhatjuk meg, hogy el lettünk-e hívva, vagy ki lettünk-e küldve valamilyen szolgálatra.

Rick JoynerEbben a részben arról hallhatunk, hogy a Biblia tanítása szerint mi az a prófétaság szelleme. Fontos az is, hogy egy prófétának első sorban Jézus Krisztus személyéről kell bizonyságot tennie, mert az Ő személye fontosabb minden más dolognál.

Rick JoynerEbben a részben többek között arról hallhatunk, hogy mi egy próféta elsődleges feladata. Mivel Isten mindannyiunkat különbözőnek teremtett, ezért a próféták is különbözhetnek egymástól bizonyos dolgokban, erre a Bibliában is láthatunk példákat.

Mindenkinek érdemes meghallgatni ezt a rövid anyagot! Egy lelkipásztor egyszer ezt így fogalmazta meg, „Ebben az írásban elolvashatod mindazt, amit az elmúlt években te magad is gondoltál, csak nem mertél megkérdezni.”. Nos, egy testvérünk mp3-ban felolvasta ezt a néhány oldalt, amelyet mindenkinek jó szívvel ajánlunk meghallgatásra és átgondolásra.